Svenska Solceller

                                  


för Nordiskt klimatVi brinner för för vårt arbete. Med kundens behov i fokus och stor kunskap inom både produkt och installation kan vi med ett leende på läpparna, kalla oss för branchens solenergi-nördar.


Efter ett 10-tal år som anställda inom utveckling och försäljning startade Svenska Solcellsgruppen varumärket Svenska Solceller. Som namnet antyder jobbar vi mycket med Svenka produkter men har även under senare år tagit in bra produkter från hela världen.

Det absolut viktigaste för oss är kundens förståelse över vad man köper och

vad man kan förvänta sig av sin investering.


Vi har bara nöjda kunder!

Svenska solceller installerar solceller i hela Sverige. Vi har installerat anläggningar ända från Ystad till Norra Sverige, Öland och Gotland. Vi har även jobbat som energi konsulter i länder som tex Egypten och flera länder i Europa.

Vi kan solcellsbranchen.  

Utan prestige ger vi råd till dig som går i solcellstankar även om du väljer en annan aktör. Goda råd är inte dyra.


Vi fokuserar mer än någon annnan på produkten. En solcellsinstallation ska

producera el i minst 25 år, helst 50. Du läste rätt, vi har paneler med den garantin.

Det ställer höga krav på produkten som under 4 årstider, från 50 grader på sommaren till minus 20 på vintern, blåst, hagel och temperaturväxlingar med frost på natten och dagg på morgnen. 

Vi vet vad som är bra och vad som är mindre bra!


Vi handlar alltid direkt från tillverkaren. Mindre mellanhänder, bättre pris, rätt information och framför allt bra service.

Kontakt

Svenska Solceller


för Nordiskt klimat

Copyright © All Rights Reserved